ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

5/3/11

Αλλάζεις Status στη στροφή




Ένα όχημα για τους φανατικούς του Facebook και του Twitter παρουσιάτηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στη Γενεύη. Διαθέτει ειδικό σύστημα για την προβολή του Status. Αναμένεται στους δρόμους σε λιγότερο από 18 μήνες (Vid+Pics)

Παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκίνητου στη Γενεύη το πρώτο "internet car" το οποίο έχει τη δυνατότητα να συνδέεται στο Facebook και το Twitter!
Ο λόγος για το Rinspeed BamBoo της ομώνυμης Ελβετικής εταιρίας. Το αυτοκίνητο χαρακτηρίζεται από από την αφαιρούμενη πάνινη οροφή δύο τμημάτων, το λιτό και απλό εσωτερικό και της ιδιότυπης σχεδίασης ζάντες 17 ιντσών της ΑΕΖ.

Επίσης στην εμπρός γρίλια υπάρχει μια οθόνη όπου μέσω ενός συστήματος ονόματι Identiface προβάλλει το status του ιδιοκτήτη στο Facebook. Μια οθόνη 7 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό αναλαμβάνει το social networking από το εσωτερικό!
Σύμφωνα με τους σχεδιαστές το επαναστατικό αυτό αυτοκίνητο θα μπορούσε να είναι στους δρόμους σε λιγότερο από 18 μήνες.

 Ο εκπρόσωπος τύπου της  Rinspeed  αναφέρει χαρακτηριστικά  "Έχει  σχεδιαστεί έτσι ώστε να αποφευχθεί ο οδηγός  να αποσπάται από τα  κείμενα και μηνύματα  του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου."

Στο φετινό Σαλόνι παρουσιάστηκαν και  άλλα Cabriolet που αναμένονταν με εξαιρετικό ενδιαφέρον τα VW Golf Cabriolet και MINI Rocketman Concept (Δείτε εδώ).

 Μπορεί τα τελευταία χρόνια οι διεθνείς Εκθέσεις να στοχεύουν στον οικολογικό χαρακτήρα της αυτοκίνησης, όμως, η αλήθεια είναι μια και δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση.
Χωρίς τα υπεραυτοκίνητα (Δείτε εδώ), η κάθε έκθεση Αυτοκινήτου θα έμοιαζε με φαγητό χωρίς αλάτι.

 Κάποιοι άνθρωποι, σχεδιαστές και μηχανικοί, ξεκίνησαν από λευκό χαρτί, χωρίς κανένα απολύτως όριο και έφτιαξαν … αγγέλους. (Δείτε εδώ τα concept cars) του Σαλονιού της Γενεύης.

/news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες