ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

2/3/11

Πρόκληση Τουρκοκυπρίων



Βαριές κατηγορίες εις βάρος της τουρκοκυπριακής πλευράς, εκτόξευσε ο ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ, Ν. Σαλαβράκος. Ο ευρωβουλευτής κάνει λόγο για προκλητική στάση απέναντι στην επιτροπή των ευροβουλευτών η οποία επισκέπτεται την Κύπρο.

Για προκλητική στάση σε βάρος Επιτροπής ευρωβουλευτών που επισκέπτονται επίσημα την Κύπρο κατηγορεί την τουρκοκυπριακή πλευρά ο ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ Ν. Σαλαβράκος, ο οποίος συμμετέχει στην Ομάδα Επαφής Υψηλού Επιπέδου της Ε.Ε. που επισκέπτεται την Κύπρο, με στόχο και σκοπό να ενημερωθεί για τις εξελίξεις των δικοινοτικών διαπραγματεύσεων.

Σήμερα Τρίτη η Ομάδα είχε προγραμματισμένη συνάντηση στις 12.30 με τον εκπρόσωπο των Τουρκοκυπρίων Ντερβίς Έρογλου. Ωστόσο, ο Ν. Έρογλου επικαλούμενος έκτακτο κώλυμα, όρισε αντικαταστάτη, ο οποίος απαίτησε στο χώρο της συνάντησης να τοποθετηθούν οι σημαίες του ψευδοκράτους και της Τουρκίας.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η τουρκοκυπριακή αυτή απαίτηση προκάλεσε την αντίδραση του Ν. Σαλαβράκου, ο οποίος και αποχώρησε.
Με την άποψη του ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ, ο οποίος πρόκειται να καταθέσει και σχετική ερώτηση προς τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου συντάχθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες