ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

19/12/10

Αποζημιώθηκαν... για το «κράξιμο» από τον Στρος Καν



Την ώρα που κόβονται μισθοί και συντάξεις, οι «εθνοπατέρες» έβγαλαν κονδύλι για να συμμετέχουν στην Επιτροπή στην οποία «έτριξαν τα δόντια» οι κ.κ Στρος Καν και Όλι Ρεν πριν από λίγο καιρό.
Επί της ουσίας, όσοι βουλευτές παρευρέθησαν στις συνεδριάσεις της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής… για να ακούσουν το τρίξιμο των δοντιών του Ντομινίκ Στρος Καν και του Επιτρόπου Όλι Ρεν, για άμεση λήψη επιπρόσθετων μέτρων, πήραν «πρόωρο» δώρο Χριστουγέννων…

Αποζημιώθηκαν... για το «κράξιμο» από τον Στρος Καν
Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, οι 79 βουλευτές που μετείχαν στην Επιτροπή αποζημιώθηκαν με 37.000 ευρώ περίπου, 500 ευρώ έκαστος, την ώρα που το «κονκλάβιο» της Τρόικας ζητούσε νέα επώδυνα μέτρα, αγνοώντας, βέβαια, την οργή και το μένος εκατομμυρίων Ελλήνων για την απελπιστική κατάσταση που βιώνουν.

Ο ερχομός του επικεφαλής του ΔΝΤ (προηγούμενη Τρίτη) και του Ευρωπαίου Επίτροπου στην Ελλάδα έφερε αρκετές συνεδριάσεις για την Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων. Οι βουλευτές συνεδρίασαν τρεις φορές. Η πρώτη ξεκίνησε στις 10:00, η δεύτερη στις 14:00 και η τρίτη στις 18:30. Γι’αυτές τις συμμετοχές «τσέπωσαν» τριπλό… μεροκάματο, ήτοι 37.000 ευρώ.
Ας ελπίσουμε, βέβαια, ότι πριν οι λίστες φτάσουν στο λογιστήριο, ο Πρόεδρος της Βουλής θα φιλοτιμηθεί να «κόψει» κάποια από τα προκλητικά ποσά που προορίζονται για τους βουλευτές-ακροατές, εκτός κι αν συναινέσει με το πρόσχημα ότι οι «κηφήνες» υπέστησαν ηθική βλάβη για όσα άκουσαν!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες