ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

19/12/10

Τρίωρη στάση εργασίας



Σε τρίωρη στάση εργασίας θα προχωρήσουν την Τετάρτη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ενόψει της ψήφισης του προϋπολογισμού στη Βουλή.
Σε τρίωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 22/12 πρόκειται να προχωρήσουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 22/12, ενόψει της ψήφισης του προϋπολογισμού στη Βουλή.
Η στάση θα ξεκινήσει στις 12:00 και θα διαρκέσει έως τις 15:00, με τους εργαζομένους να συγκεντρώνονται στη μία στο Σύνταγμα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο.
«Η αντίδραση και ο αγώνας των συνδικάτων, των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των ανέργων ενάντια στον προϋπολογισμό του 2011 και των Νεοφιλελεύθερων πολιτικών του Μνημονίου των τοκογλύφων δανειστών, που υλοποιεί η κυβέρνηση, συνεχίζεται», αναφέρει η ΓΣΕΕ σε σχετική ανακοίνωσή της.
Οι εργαζόμενοι με τη μεγάλη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις στέλνουν μήνυμα αντίστασης στις βάρβαρες πολιτικές της Κυβέρνησης και της τρόικας, που ισοπεδώνουν τα μισθολογικά, εργασιακά, ασφαλιστικά και κοινωνικά δικαιώματά μας», σημειώνει η ΑΔΕΔΥ στην ανακοίνωσή της.
Να σημειωθεί ότι την προσεχή Τετάρτη (22/12) θα παραμείνουν ακινητοποιημένα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες