ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

19/12/10

Στοπ τα Μέσα Μεταφοράς



Διαδοχικές απεργίες και στάσεις εργασίας έχουν ανακοινώσει οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αττική, όλη την εβδομάδα.
Τα Ι.Χ. θα επιστρατεύσουν για άλλη μια βδομάδα οι κάτοικοι της Αττικής αρχής γενομένης από τη Δευτέρα μετά την απόφαση των εργαζομένων στα μέσα μεταφοράς για 24ωρη απεργία.

Μόνο τα λεωφορεία θα κυκλοφορούν και αυτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.
Για την Τρίτη, όλα τα μέσα θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 έως τις 4 το απόγευμα, ενώ τη Τετάρτη χειρόφρενο θα τραβήξουν και πάλι όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, λόγω 24ωρης απεργίας.
Τη Πέμπτη, τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ οι εργαζόμενοι στα άλλα μέσα μεταφοράς δεν έχουν ακόμη αποφασίσει.
Τέλος, τη Παρασκευή, οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι.
Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αντιδρούν στο νομοσχέδιο Ρέππα που παρουσιάστηκε την Τρίτη στο υπουργικό συμβούλιο και προβλέπουν τη μετάταξη 1.500 εργαζομένων, τη συγχώνευση των εταιριών παροχής συγκοινωνιακού έργου σε δύο φορείς και τη μετατροπή του ΟΑΣΑ σε μητροπολιτικό φορέα, με περιοχή αρμοδιότητας την Περιφέρεια Αττικής, εκτός από τα νησιά.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες