ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

19/12/10

Κήρυγμα στον Ιερώνυμο



Να στραφεί κατά του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου αποφάσισε κατά το κήρυγμα της Κυριακής ο Μητροπολίτης Άνθιμος, κατακρίνοντας τη συναυλία που διοργανώθηκε στον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονα.

Στο κήρυγμά του, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος κατέκρινε τη συναυλία στον Άγιο Παντελεήμονα, επισημαίνοντας πως ένας ορθόδοξος ναός δεν είναι μέρος για διοργανώνονται τέτοιες εκδηλώσεις.

Σημείωσε ότι η συναυλία ήταν "χρήσιμη", αμφισβητώντας ωστόσο το κατά πόσο επιτυγχάνεται με αυτό τον τρόπο "συμφιλίωση".
Ο Μητροπολίτης Άνθιμος δεν επέλεξε να μιλήσει νωρίτερα, αν και διαφωνούσε με το εγχείρημα, επειδή, όπως ανέφερε, έδωσαν το παρών στη συναυλία ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
Να σημειωθεί ότι η συναυλία στον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών έγινε με πρωτοβουλία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από την έναρξη της συναυλίας σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια, με ακροδεξιά στοιχεία να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα κατά του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες