ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

19/12/10

Συκοφαντία και εκβιασμός



Θύμα εκβιασμού και συκοφαντικής δυσφήμισης είχε πέσει τον τελευταίο ένα χρόνο ο αρχηγός του ΓΕΣ, Φράγκος Φραγκούλης. Οι δράστες, ένας πολιτευτής του ΛΑΟΣ και η κόρη στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ., κρατούνται στη ΓΑΔΑ. Ζητούσαν χρήματα για να σταματήσουν τις αναρτήσεις

Θύμα εκβιασμού και συκοφαντικής δυσφήμισης φαίνεται να είχει πέσει τον τελευταίο ένα χρόνο ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Φράγκος Φραγκούλης, από 49χρονο πολιτευτή του ΛΑΟΣ και απόστρατο συνταγματάρχη, αλλά και την 45χρονη κόρη στρατηγού της ΕΛΑΣ, οι οποίοι φαίνεται ότι διατηρούν blog, μέσω του οποίου κατηγορούσαν τον ίδιο, αλλά και μέλη της οικογένειάς του.

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν το μεσημέρι της Κυριακής και ήδη κρατούνται στη ΓΑΔΑ, με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης και του εκβιασμού κατά του αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού.
Στο blog οι δύο δράστες αναφέρονται με βαρείς υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε μέλη της οικογένειας του, ενώ δεν δίσταζαν να στρέψουν τα πυρά τους και εναντίον της κόρης του κ. Φραγκούλη, Ευτυχία Φραγκούλη, οποία εργάζεται ως δημοσιογράφος και συμμετέχει σε τηλεοπτική εκπομπή στο κρατικό κανάλι ΕΤ1, «Εικόνα σου είμαι – Επεισόδιο 3 – Οι δικοί μας ξένοι».
Ο 49χρονος – σύμφωνα με μαρτυρίες της οικογένειας – εκβίαζε τον αρχηγό ΓΕΣ, αφού στο παρελθόν φέρεται να είχε ζητήσει μεγάλο χρηματικό ποσό από τον ίδιο, προκειμένου να σταματήσει τις αναρτήσεις στο εν λόγω blog τον τελευταίο ένα χρόνο.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες