ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

8/12/10

ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ'';

Εξαιρετικά σαφές το παρακάτω κείμενο του έγκυρου ''Defencenet'' για το ποιοί μπορεί να κρύβονται πίσω από τα ''αγανακτισμένα παιδιά'' που καταστρέφουν το κέντρο των Αθηνών. Εκτός και αν κάποιος πιστεύει ότι τα αφελή 18χρονα και 20χρονα που συλλαμβάνονται, είναι όλη η ιστορία. Τι μπορεί να υπάρχει βαθιά, στους πραγματικούς πυρήνες της τρομοκρατίας;
Με στόχο αστυνομικό ή δικαστικό, θα υλοποιούσαν την "διαμαρτυρία" τους για τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου προ διετίας οι τρομοκράτες που συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο. Επίσης, οι αστυνομικοί είναι σχεδόν σίγουροι ότι οι συλληφθέντες είναι ο εκτελεστικός βραχίονας της οργάνωσης, αλλά όχι τα ηγετικά στελέχη που εντοπίζονται στον "ιστορικό" χώρο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.
Από εκεί και πέρα Κύριος Οίδε ποιοί βρίσκονται από πίσω τους: Ξένες μυστικές υπηρεσίες, επιχειρηματικά συμφέροντα ελληνικά ή ξένα, κτλπ. Η ΕΥΠ που έχει εμπλακεί στις έρευνες θεωρεί ότι "Αυτοί είναι οι δολοφόνοι. Κάποιοι άλλοι είναι οι στρατολόγοι και πίσω από αυτούς είναι οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί".
Λέγεται ότι οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τη γιάφκα της Νέας Σμύρνης και
είδαν το απόγευμα του Σαββάτου τους δύο νεαρούς να βγαίνουν ένας ένας παίρνοντας όλες τις προφυλάξεις. Ο ένας από αυτούς λέγεται ότι μόλις είχε κάνει ταξίδι-αστραπή στο Αγρίνιο όπου βρέθηκαν επιπλέον όπλα αλλά και ένα κλεμμένο αυτοκίνητο. Τότε λέγεται ότι πάρθηκε η απόφαση για επέμβαση. Επίσης, ανάμεσα σε όσα κατασχέθηκαν στις γιάφκες βρέθηκαν και συσκευές αποθήκευσης usb οι οποίες είναι κλειδωμένες με κωδικούς τους οποίους όμως είναι ζήτημα χρόνου να "σπάσουν" οι αστυνομικοί.
Αρμόδιοι αξιωματικοί εξέφραζαν φόβους ότι δεν αποκλείεται εκείνοι που διαφεύγουν να προχωρήσουν σε τρομοκρατική επίθεση, για να αποδείξουν ότι η οργάνωση παραμένει ενεργή. 'Ολοι οι συλληφθέντες φέρονται να είπαν στους εισαγγελείς ότι δεν έχουν λάβει γνώση της δικογραφίας και ότι δεν έχουν τηρηθεί τα δικαιώματά τους.
Την εκδοχή ότι υπάρχουν και άλλα όπλα οι αστυνομικοί τη στηρίζουν στην αρχική τους εκτίμηση και στις ενδείξεις που είχαν ότι τόσο καιρό ήταν στα ίχνη της “Σέχτας” κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνεται από τα όπλα που έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής και τα οποία βαλλιστικά αποδεικνύονται “καθαρά”.
Πάντως οι αστυνομικοί, μετά από παρακολουθήσεις που διήρκεσαν τουλάχιστον έναν μήνα όπως λένε κάποιες πηγές, πιστεύουν ότι έχουν “σπάσει τα στεγανά” δύο οργανώσεων, τόσο της “Σέχτας” όσο και των “Πυρήνων” , καθώς θεωρούν ότι κάποια άτομα δρουν ή χρησιμοποιούνται και από τις δύο οργανώσεις που ίσως χρησιμοποιούν ως ένα επίπεδο και κοινές γιάφκες ή κρησφύγετα.
ΠΗΓΗ: ''Defencenet''

το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες