ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

8/12/10

Μπίζνες με κρατική χρηματοδότηση!

IΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
«Μπίζνες» με πλαστά ευρώ 
 
Μαζί με τη δημόσια περιουσία δίνουν και κεφάλαιο για την κερδοφόρα εκμετάλλευσή της
Με δημόσιο χρήμα θα πριμοδοτηθούν οι ιδιώτες για να φτιάξουν και να εκμεταλλευτούν το συνεδριακό κέντρο στο γυμναστήριο του Τάε Κβο Ντό, αποκαλύπτοντας τα απώτερα σχέδια που έχει υπόψη της να υλοποιήσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, στην προσπάθειά της να εντείνει ακόμα περισσότερο την πολιτική στήριξης του κεφαλαίου και των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, με κονδύλια που λεηλατούνται από τους εργαζόμενους της χώρας.

Το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού ανακοίνωσε χτες την προκήρυξη του διαγωνισμού για την παραχώρηση - ιδιωτικοποίηση, ακόμη ενός δημόσιου «φιλέτου» στους ιδιώτες. Ο διαγωνισμός για την «Ζώνη Ανάπλασης ΙΙΙ Φαλήρου», από την «Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ», στην οποία περιλαμβάνεται και το Τάε Κβο Ντο που προορίζεται για συνεδριακό κέντρο, προβλέπει ότι η αναθέτουσα αρχή (η «Ολυμπιακά Ακίνητα») θα «εξασφαλίσει μέρος των απαιτούμενων πόρων για την κατασκευή του έργου»! Το ύψος και ο τρόπος υλοποίησης της συνεισφοράς θα καθοριστεί στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, ο διαγωνισμός προβλέπει την παραχώρηση «με αντικείμενο τη μετασκευή, συντήρηση, λειτουργία και εκμετάλλευση των χώρων και εγκαταστάσεων της Ζώνης Ανάπλασης III. Περιλαμβάνονται η Πλατεία Νερού με τα κτίρια εξυπηρέτησής της, το κλειστό γυμναστήριο TAE KWON DO Φαλήρου με τον περιβάλλοντα χώρο αυτού, τμήμα της "Εσπλανάδας" στα κατάληξη της λεωφόρου Ποσειδώνος και τμήμα της παραλιακής ζώνης που ως σήμερα παραμένει αδιαμόρφωτη».
Στόχος του υπουργείου, κατά δήλωσή του, είναι να διαμορφωθεί ένα συνεδριακό κέντρο αντάξιο αυτών που «αναπτύσσονται στη ζώνη της Μεσογείου». Ενα από τα κριτήρια που πρέπει να πληρούν οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, είναι «να περιλαμβάνουν στο υποψήφιο σχήμα ή να συνεργάζονται με πρόσωπα με αντικείμενο τη διοργάνωση συνεδρίων και εκθέσεων και τη διαχείριση συνεδριακών κέντρων, καθώς και τη μελέτη αντίστοιχων εγκαταστάσεων».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες