ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

8/12/10

Δρόμοι για γερά νεύρα


Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, τρένο και μετρό θα μείνει το επιβατικό κοινό σήμερα Τετάρτη, καθώς οι εργαζόμενοι προχωρούν σε 24ωρη απεργία. Αυξημένη κίνηση από το πρωί, με τους πολίτες να χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους για να φτάσουν στη δουλειά τους. Δείτε τον Χάρτη του NEWS 247
Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα, καθώς οι εργαζόμενοι σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σηκώνουν χειρόφρενο και να προχωρούν σε 24ωρη απεργία.
Σήμερα θα παραμείνουν ακινητοποιημένα τα τρόλεϊ, τα λεωφορεία, το Μετρό , ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, το Τραμ και ο προαστιακός, λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλαν τα σωματεία των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στις αλλαγές που σχεδιάζει το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, τόσο στην οργανωτική δομή του συγκεκριμένου κλάδου, όσο και στις εργασιακές σχέσεις.

Από νωρίς το πρωί, η κίνηση στους δρόμους της Αττικής είναι αυξημένη, καθώς κυκλοφορούν μόνο ταξί, και οι πολίτες αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν τα ΙΧ τους για να πάνε στη δουλειά τους. Λόγω της απεργίας σήμερα δεν θα ισχύει ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας (Δείτε εδώ σε ποιους δρόμους υπάρχει σοβαρό πρόβλημα)
Η υπηρεσία του NEWS 247 σας προσφέρει δωρεάν τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ζωντανά ανά πάσα στιγμή της μέρας την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας.  Ενημερωθείτε για την κίνηση από τον Χάρτη του News247.
Δύο συγκεντρώσεις
Το μεσημέρι το πρόβλημα θα επιδεινωθεί, λόγω των συγκεντρώσεων των εργαζομένων. Στις 11:00 στην πλατεία Καρόλου θα συγκεντρωθούν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ.
Στις 12:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος έχει προγραμματισθεί η συγκέντρωση των εργαζομένων στα μέσα μεταφοράς και θα ακολουθήσει πορεία στο Σύνταγμα.

Χειρόφρενο και στον ΟΣΕ
Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν επίσης και τα τρένα του ΟΣΕ, λόγω της 24ωρης απεργίας, με αποτέλεσμα δεκάδες δρομολόγια να ματαιωθούν, εκτός από των λεγόμενων κοινωνικών αναγκών.
Η απεργία στον ΟΣΕ που άρχισε από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, επηρεάζει και το πρόγραμμα των δρομολογίων που επρόκειτο να γίνουν την Πέμπτη, με συνέπεια πάνω από 35 δρομολόγια, σύμφωνα με τον Οργανισμό, να ματαιωθούν.
Στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ
Στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ).
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ δεν θα κυκλοφορήσουν την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες