ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

7/12/10

ΕΤΣΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ

Έτσι κλέβουν βενζίνη από τους καταναλωτές

Σχόλιο αναγνώστη

Εργαζόμουν σε πρατήριο βενζίνης ο ιδιοκτήτης του οποίου είχε άλλα τέσσερα(κάτω από σήμα πολύ γνωστής εταιρείας). Ήμασταν και συνεχίζει να είναι ο φθηνότερος στο λεκανοπέδιο για να προσελκύσουμε πολλούς ανυποψίαστους καταναλωτές. 

Οι αντλίες που πουλούσαμε και συνεχίζει να πουλάει βενζίνη στα ΙΧ και πετρέλαιο στα ταξί, είναι 'πειραγμένες' με ηλεκτρονικό μηχανισμό αλλοίωσης των ενδείξεων. Αποτέλεσμα αυτού κάθε βράδυ είχαμε πλεόνασμα στις δεξαμενές μας 1500-2000 λίτρα βενζίνη την ημέρα ΑΝΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟ!!δηλαδή συνολικά 6000-8000λίτρα!!! στα πρατήρια του αποτέλεσμα της κλοπής, για τα οποία το βράδυ δεν κόβαμε αποδείξεις(καθημερινά παράνομα διανυκτερεύαμε). 


Όταν ερχόταν έλεγχος και οι ελεγκτές δεν ήταν 'δικοί' του, απενεργοποιούσε τον μηχανισμό και όλα ήταν εντάξει. Παρότι ο μηχανισμός υπήρχε πάνω στην αντλία. Κανείς ελεγκτής ποτέ δεν έψαχνε προσεχτικά. Τυχαίο? δε νομίζω. Μερικοί πελάτες το καταλάβαιναν και δημιουργούσαν θέματα. Παρόλα αυτά τα τεράστια μαύρα και αφορολόγητα έσοδα από το ανελέητο ΚΛΕΨΙΜΟ ο κύριος αυτός δε μας πλήρωνε ούτε υπερωρίες και σε πολλούς δε κόλλαγε και ΙΚΑ. 


Ελπίζω οι αρμόδιοι να ευαισθητοποιηθούν και να σταματήσει αυτό το χάλι, διότι τον άκουγα να μιλάει με έναν συνάδελφό του το βράδυ(ιδιοκτήτης και αυτός πολλών πρατηρίων) και έκαναν κόντρες για το ποιος έκλεψε τα περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες