7/12/10

Χωρίς μέσα μεταφοράς


Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ και μετρό θα μείνει το επιβατικό κοινό αύριο Τετάρτη, καθώς οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία

Κυκλοφοριακό χάος αναμένεται να δημιουργηθεί την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, καθώς οι εργαζόμενοι σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αποφάσισαν να σηκώσουν χειρόφρενο και να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη απεργία στις 8 Δεκεμβρίου διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο του υπουργείου Υποδομών για τον ΟΑΣΑ.
Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων στα τρόλεϊ, στην οποία συμμετείχαν και εκπρόσωποι από τα υπόλοιπα Μέσα.

Στο μεταξύ, από την Τετάρτη 1/12 άρχισαν να εφαρμόζονται οι πρώτες αλλαγές στα δρομολόγια αρκετών λεωφορειακών γραμμών, με αρκετές συγχωνεύσεις και καταργήσεις δρομολογίων.
Το σχέδιο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τροποποιήσεις των γραμμών που διανύουν μεγάλες διαδρομές, συγχώνευση γραμμών με παράλληλες ή όμοιες διαδρομές, περιορισμό και συγχώνευση γραμμών με χαμηλή επιβατική κίνηση και αύξηση της συχνότητας γραμμών προς σταθμούς των μέσων σταθερής τροχιάς.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες