ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

4/4/11

Ξεκαθαρίζει με Μαρινάκη


Ξεκαθαρίζει με Μαρινάκη 
Η άρνηση του Βαλβέρδε να απαντήσει ξεκάθαρα για το αν θα παραμείνει ή όχι στον Ολυμπιακό, μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» με σκορ 3-1 επί της Καβάλας, άνοιξε θέμα προπονητή στους Πειραιώτες, το οποίο δεν πρόκειται να κλείσει πριν τη συνάντηση του Ισπανού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Επιστρέφει ο Νινιάδης

Προ διετίας μνήμες, όταν και πάλι είχε εξασφαλιστεί από νωρίς το πρωτάθλημα και στο τέλος έφυγε ο Ερνέστο Βαλβέρδε για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία, ξύπνησαν στον Ολυμπιακό, μετά τα «ήξεις-αφήξεις» του Ισπανού τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου του χθεσινού αγώνα με την Καβάλα. Το θέμα της παραμονής του, πλέον, στην ομάδα είναι «ανοιχτό», με αποτέλεσμα να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συνάντησή του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπου αντί για μεταγραφικά πια θα συζητήσουν για το αν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί οριστικό, αφού ο Βαλβέρδε έχει επιλέξει το αθλητικό κέντρο για την προετοιμασία (Ζέεφελντ), έχει δώσει ημερομηνίες (οι παίκτες θα σταματήσουν προπονήσεις μέσα Μαΐου και θα ξεκινήσουν προετοιμασία αρχές Ιουλίου) και η λογική λέει ότι δεν θα «δέσμευε» τον επόμενο προπονητή.

Στον Ολυμπιακό, από την πλευρά τους, δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να αρχίσουν να ψάχνουν και για περιπτώσεις προπονητή, ώστε να είναι έτοιμοι για κάθε περίπτωση. Μάλιστα στις πρώτες κουβέντες που έγιναν, οι προτιμήσεις τείνουν προς έναν Ισπανό προπονητή ή ισπανόφωνο. Το προηγούμενο καλοκαίρι είχαν ακουστεί τα ονόματα των Μανθάνο, ο οποίος πήγε στη Σεβίλλη και Χιμένεθ, αλλά πήγε στην ΑΕΚ. Στα υπ’ όψιν είναι και ο Έκτορ Κούπερ, αλλά και ο Καπαρός, το συμβόλαιο του οποίου λήγει με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Επιστρέφει ο Νινιάδης

Με το μπλοκάκι του γεμάτο σημειώσεις επιστρέφει από τη Γαλλία ο Ανδρέας Νινιάδης. Ο σκάουτερ του Ολυμπιακού βρέθηκε στον αγώνα της Σεντ Ετιέν με την Βαλενσιέν χθες και παρακολούθησε τον Κάρλος Σάντσες, ο οποίος είναι ψηλά στη λίστα των «ερυθρόλευκων» για τη θέση του κεντρικού χαφ. Ο Νινιάδης, ωστόσο, τσέκαρε και τον Νικολά Πενετό, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, όπως και ο Σάντσες. Τα γαλλικά Μέσα έγραψαν για τον Κολομβιανό μέσο ότι ήταν: «Ο πύργος ελέγχου στον χώρο του κέντρου. Ανέκτησε πολλές μπάλες, έκοβε ό,τι βρισκόταν στον χώρο του και οργάνωνε το παιχνίδι πολύ καλά», ενώ για τον τερματοφύλακα συμπαίκτη του: «Οι "στεφανουά" (σ.σ.: Σεντ Ετιέν) δεν είχαν πολλές φάσεις. Ήταν σιγουριά για τους συμπαίκτες του σε ό,τι γινόταν στην περιοχή του».

Τα είπε με Ζαϊρί ο Ψωμιάδης

Συζήτηση με τον Σταύρο Ψωμιάδη είχε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Καραϊσκάκη ο Ζαουάντ Ζαϊρί. Ο πρόεδρος των «Αργοναυτών», ο οποίος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μαροκινού μεσοεπιθετικού, αντάλλαξε τηλέφωνα με τον ποδοσφαιριστή.

Ο παίκτης των Πειραιωτών αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο θα θλάση στον προσαγωγό, κάτι που διαπιστωθεί σήμερα.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες