ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

4/4/11

"Οι Έλληνες θα ανοίξουν μαντήλι για να ζητιανεύουν"



Σε ειρωνικά σχόλια για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, προχώρησε ο υπουργός Επικρατείας της Τουρκίας Μπουλέντ Αρίντς. Έκανε λόγο για κλειστά εργοστάσια και πολύ μεγάλο χρέος, που θα οδηγήσει στη ζητιανιά. Σκληρή απάντηση από τη Νέα Δημοκρατία και αναφορά στην υπεράσπιση των εθνικών μας δικαίων

Με ιδιαίτερα προσβλητικό τρόπο αναφέρθηκε στην Ελλάδα, ο Τούρκος υπουργός Επικρατείας και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ερντογάν, Μπουλέντ Αρίντς.
Μιλώντας σε σεμινάριο στην πόλη Ούρφα, είπε ότι το εξωτερικό χρέος της Ελλάδας έχει ξεπεράσει το ένα τρισεκατομμύριο δολάρια, ότι η παραγωγή σε όλα τα ελληνικά εργοστάσια έχει σταματήσει και ότι κανένας δεν ενδιαφέρεται να τα αγοράσει.
"Σε λίγο θα ανοίξουν μαντήλι, για να ζητιανεύουν" είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα προχώρησε και σε σύγκριση των δύο χωρών, λέγοντας ότι η Τουρκία είναι μια από τις πέντε κορυφαίες χώρες του κόσμου με ρυθμό ανάπτυξης 9%.
Τα απαράδεκτα σχόλια του κ. Αρίντς προκάλεσαν την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, που έκανε λόγο για ιταμή πρόκληση.
"Ας γνωρίζει ο Τούρκος αντιπρόεδρος ότι καμία δυσκολία δεν πρόκειται να μας κάνει να απεμπολήσουμε την υπεράσπιση των εθνικών μας δικαίων", τόνισε ο κ. Μιχελάκης, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει θέση στην ιταμή πρόκληση.
"Πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί ότι η μόνιμη πολιτική κατευνασμού που ακολουθεί οδηγεί σε επαίσχυντες δηλώσεις", δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες