ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

4/4/11

H κούκλα που εξόργισε τη Σάιρους


Φουσκωτές κούκλες του σεξ κατ' εικόνα και ομοίωση της τραγουδίστριας Μίλεϊ Σάιρους κυκλοφόρησε εταιρεία στις ΗΠΑ. Ξεπούλησε σε δύο μέρες. Οργισμένη η σταρ απειλεί με μηνύσεις. Ομοιώματα και άλλων σέξι γυναικών (Pic)

Αηδιασμένη δηλώνει η ποπ σταρ Μίλει Σάιρους από μια φουσκωτή κούκλα ομοίωμά της, η οποία έχει βγει στην αγορά και κάνει θραύση.
Μάλιστα η νεαρή φημολογείται ότι είναι τόσο έξαλλη που σχεδιάζει να κινηθεί νομικά ενάντια στην εταιρεία.
Η κούκλα με τις τρεις οπές αγάπης όπως αναγράφεται έξω από το κουτί της, πωλείται στις ΗΠΑ και στο Άμαζον προς 27,49 δολάρια
Ο Κέβιν Τζόνσον της εταιρείας Pipedream Products που είναι υπεύθυνη για την δημιουργία της φουσκωτής κούκλας τόνισε ότι έχουν ξεπουλήσει ήδη μέσα σε 48 ώρες.

 Η Σάιρους δεν είναι η πρώτη σταρ που "τιμούν" με σεξουαλικό ομοίωμα καθώς ήδη κυκλοφορούν φουσκωτές κούκλες των Lady Gaga, Britney Spears, Kim Kardashian, Pamela Anderson και  Beyonce, ενώ κάποιες έχουν αποσυρθεί από την αγορά.
Παρά την οργή της Σάιρους και τη φήμη ότι θα κινηθεί νομικά η εταιρεία δεν έχει κάνει καμία κίνηση να αποσύρει τη κούκλα από την αγορά αφού της φέρνει πακτωλό χρημάτων.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες