ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

29/11/10

ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΚΥΠΡΟΥ

http://www.elkeda.gr/images/stories/contentsegment_12875614w800_h_r0_p0_s1_v1jpg.jpgτου Νίκου Λαδά
Λόγος γίνεται εδώ και καιρό για τις αντένες των Εγγλέζων στο Ακρωτήρι της Λεμεσού στην Κύπρο. Εδώ και χρόνια φημολογείται ότι «οι Eγγλέζοι βομβαρδίζουν τα σύννεφα», ενώ τα τελευταία χρόνια αραιά και που γίνονται αναφορές σε μυστικά όπλα που δοκιμάζονται στις βάσεις. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που λήφθηκαν στις 27-11-2010, όντως κάτι παράξενο συμβαίνει. Ακριβώς πάνω από τις εκατοντάδες αντένες σχηματιζόταν ένα κυκλικό «μάτι» το οποίο επί 2 ώρες δεν έλεγε να εξαφανιστεί ενώ ο ουρανός προς την πλευρά της Λεμεσού παρέμενε γαλανός.
Είναι όμως γνωστό, στο εξωτερικό από την δεκαετία του 1990, ότι Αμερικανοί και Άγγλοι αναπτύσσουν και δοκιμάζουν, βασισμένοι στις θεωρίες του Τέσλα, νέες τεχνολογίες. Οι τεχνολογίες αυτές όπως διατείνονται οι κυβερνήσεις τους όταν ερωτηθούν έχουν να κάνουν με την επικοινωνία. Η γνωστότερη και πιο πολυσυζητημένη τεχνολογία που δοκιμάζεται είναι το υπερόπλο HAΑRP (άρπα). Με απλά λόγια, η συσκευή για το HAARP είναι ένα αντεστραμμένο ραδιοτηλεσκόπιο, μια κεραία δηλαδή που στέλνει σήματα αντί να τα λαμβάνει. Το HAARP είναι το δοκιμαστικό τεστ για μια πανίσχυρη τεχνολογία εκτόξευσης ραδιοκυμάτων που ανυψώνει περιοχές της ιονόσφαιρας με την εστίαση μιας δέσμης ραδιοκυμάτων και θέρμανσης των περιοχών αυτών. Ηλεκτρομαγνητικά κύματα τότε αναπηδούν πίσω στην γη διεισδύοντας σε όλη την ύλη ζωντανή και νεκρή.
Η δημοσιότητα γύρω από το HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program) δίνει την εντύπωση ότι είναι κυρίως ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα με στόχο την αλλαγή της ιονόσφαιρας για τη βελτίωση των επικοινωνιών για «το δικό μας καλό». Ωστόσο, αμερικανικά στρατιωτικά έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας το θέτουν πιο ξεκάθαρα, το HAARP έχει άλλους σκοπούς όπως το να διερευνηθεί πώς να «εκμεταλλεύονται την ιονόσφαιρα για τις ανάγκες του
Υπουργείου Άμυνας». Η επικοινωνία με τα υποβρύχια όπως δηλώνουν είναι μόνο ένας από τους σκοπούς αυτούς.
Δελτία Τύπου και άλλες πληροφορίες από τον αμερικανικό και αγγλικό στρατό για το HAARP συνεχώς υποβαθμίζουν το τι θα μπορούσε να κάνει. Δημοσιοποιούνται συνεχώς έγγραφα που επιμένουν ότι το σύστημα HAARP δεν διαφέρει από τις άλλες ιονοσφαιρικές θερμάστρες που λειτουργούν με ασφάλεια σε ολόκληρο τον κόσμο, σε μέρη όπως η Αρεσίμπο του Πουέρτο Ρίκο, Τρόμσο της Νορβηγίας και της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Ωστόσο, ένα έγγραφο του 1990 της κυβέρνησης των ΗΠΑ δείχνει ότι οι ραδιοσυχνότητες «power zap» μπορούν να ωθήσουν την ιονόσφαιρα σε αφύσικες δραστηριότητες.
Μελετώντας διπλώματα ευρεσιτεχνίας που κατοχυρώθηκαν σε σχέση με το HAARP για το έργο του φυσικού από το Τέξας με όνομα Bernard Eastlund, καθίσταται σαφέστερος ο τρόπος με τον οποίο σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν τον πομπό HAARP. Η μελέτη των σχετικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας καθιστά επίσης τις κατά καιρούς διαψεύσεις λιγότερο πιστευτές. Γνωρίζουν πολύ καλά πώς να χρησιμοποιήσουν αυτή την τεχνολογία, αφού την δοκιμάζουν εδώ και χρόνια, έχει όμως καταστεί σαφές και στα έγγραφά τους. Έχουν παραπλανήσει το κοινό, μέσα από εξελιγμένα παιχνίδια λέξεων, την εξαπάτηση και την παραπληροφόρηση. Όπως και για το HAARP έτσι και για τις αντένες τους στις βάσεις οι εγγλέζοι μας εξαπατούν λέγοντας μας ότι χρησιμεύουν:
• Ως τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί για να αντικαταστήσει τα οριζόντια ραντάρ του συστήματος over με ένα πιο ευέλικτο και ακριβές σύστημα
• Ως ένας τρόπος για να φιλτράρουν και να ακυρώνουν επικοινωνίες σε μια εξαιρετικά μεγάλη περιοχή, διατηρώντας παράλληλα τη δική τους επικοινωνία με τα συστήματα στρατιωτικών εργασιών
• Ως άμυνα για την ανίχνευση εισερχόμενων αεροπλάνων και αντικειμένων που ίπτανται σε χαμηλό ύψος.
Οι παραπάνω δυνατότητες ακούγονται ως μια φυσική εξέλιξη της τεχνολογίας κάποιου σύγχρονου στρατού που θέλει να διαφυλάττει τον εαυτό του. Ωστόσο, οι πιθανές χρήσεις του HAARP δεν επεξηγούνται ξεκάθαρα. Αυτές μπορούν να βρεθούν μόνο στα αρχεία της «Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας», του στρατού, του ναυτικού και των άλλων υπηρεσιών της χώρας αυτής, και είναι όντως ανησυχητικές. Επιπλέον, οι επιπτώσεις από την αλόγιστη χρήση αυτών των επιπέδων ισχύος στην φυσική ασπίδα μας, την ιονόσφαιρα, θα μπορούσε να είναι κατακλυσμιαίες σύμφωνα με ορισμένους επιστήμονες.
Ένα από τα σχετικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, αναγράφει: «Έτσι, αυτή η εφεύρεση παρέχει τη δυνατότητα να θέσει πρωτοφανή ποσά ενέργειας στη γήινη ατμόσφαιρα σε στρατηγικές θέσεις και να διατηρήσει το επίπεδο εισαγωγής ισχύος ιδιαίτερα εάν τυχαίοι παλμοί ενεργοποιηθούν, με τρόπο πολύ πιο ακριβή και ελέγχονται καλύτερα από ό, τι μέχρι τώρα, ιδίως με την έκρηξη πυρηνικών διαφόρων αποδόσεων σε διάφορα ύψη … «» … είναι δυνατόν όχι μόνο να παρεμβαίνει σε άλλες επικοινωνίες, αλλά να επωφεληθεί από μία ή περισσότερες από αυτές τις δέσμες για την δημιουργία ενός δικτύου επικοινωνιών, ακόμη και αν οι επικοινωνίες στον υπόλοιπο κόσμο διαταραχθούν. Με άλλα λόγια, αυτό που χρησιμοποιείται για να διακόψει επικοινωνίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί την ίδια στιγμή από γνώστες αυτής της εφεύρεσης ως ένα ολόκληρο δίκτυο επικοινωνίας. «» … μεγάλες περιφέρειες της ατμόσφαιρας μπορεί να αρθούν σε μεγάλο υψόμετρο, σύροντας έτσι πυραύλους με επακόλουθη καταστροφή. » Μπορεί οι όροι και η σύνταξη του πιο πάνω να μην είναι απόλυτα κατανοητή αλλά είναι ξεκάθαρες οι τεράστιες δυνατότητες των εν λόγο τεχνολογιών.
Ένα άλλο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αναφέρει τα εξής ανησυχητικά: «Η τροποποίηση του καιρού είναι δυνατή, για παράδειγμα, αλλάζοντας φορά στον άνεμο στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας, με την δημιουργία ενός ή περισσοτέρων λοφίων από ατμοσφαιρικά σωματίδια που θα λειτουργούν ως συσκευή εστίασης ή μεγεθυντικός φακός. … Μοριακές αλλαγές στην ατμόσφαιρα μπορούν να λάβουν χώρα, έτσι ώστε θετικές επιπτώσεις να μπορούν να επιτευχθούν για το περιβάλλον. Πέραν της πραγματικής αλλαγής της μοριακής σύνθεσης συγκεκριμένης περιοχής στην ατμόσφαιρα, ένα συγκεκριμένο μόριο ή μόρια μπορούν να επιλεγούν για να έχουν αυξημένη παρουσία. Για παράδειγμα, οι συγκεντρώσεις του όζοντος, του αζώτου, κ.λπ., στην ατμόσφαιρα θα μπορούσαν να αυξηθούν τεχνητά ».
Το χείριστο όμως όλων και πιο ανησυχητικό ειδικά για εμάς εδώ στη Κύπρο, που ξέρουμε ότι οι Αγγλο-αμερικάνοι όπως πρόσφατα μας το είπε κατάμουτρα και ο ΓΓ του ΟΗΕ, θέλουν να μας πείσουν ‘ότι πρέπει να δεχτούμε κάτι το εντελώς άδικο και παράλογο, είναι ότι μπορεί να χειραγωγηθεί μέσω του HAΑRP το μυαλό του ανθρώπου. Μπορεί να κατευθυνθεί η κοινή γνώμη προς μια συγκεκριμένη θέση. Έγγραφα που αποκαλύφτηκαν καταδεικνύουν ότι το σύστημα είχε αναπτυχθεί για το χειρισμό και την διατάραξη των ανθρωπίνων νοητικών διεργασιών μέσω ακτινοβολίας παλμικών ραδιοσυχνοτήτων (η ουσία του HAARP) σε μεγάλες γεωγραφικές περιοχές.
Το πιο αποκαλυπτικό υλικό για την τεχνολογία αυτή προέρχεται από τα άρθρα του Zbigniew Brzezinski (πρώην σύμβουλου του πρόεδρου των ΗΠΑ Κάρτερ) και του JF MacDonald (σύμβουλου επιστημών του Πρόεδρου των ΗΠΑ Τζόνσον και καθηγητή Γεωφυσικής στο UCLA), που έγραψαν για χρήση της εκπομπής ενέργειας με πομπούς και την χρήση της στη γεωφυσική και την περιβαλλοντική πολέμου. Τα έγγραφα τους έδειξαν πώς όντως αυτές οι επιδράσεις μπορούν να προκληθούν, και τις αρνητικές επιπτώσεις που έχουν στην ανθρώπινη υγεία και σκέψη. (βλέπε αυξημένα περιστατικά καρκίνων στην περιοχή των βάσεων και στην ευρύτερη περιοχή Λεμεσού).
Ήδη από το 1970, ο Zbigniew Brzezinski προέβλεψε «μια πιο ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη κοινωνία με βάση την τεχνολογία. Αυτή η κοινωνία θα πρέπει να κυριαρχείται από μια ομάδα ελίτ, η οποία θα εντυπωσιάζει τους ψηφοφόρους με τους ισχυρισμούς για ανώτερη επιστημονική τεχνογνωσία. Περαιτέρω ο Brzezinski προέβλεπε «χωρίς να παρεμποδίζονται από τους περιορισμούς των παραδοσιακών φιλελεύθερων αξιών, αυτή η ελίτ δεν θα διστάζει να επιτύχει τον σκοπό της πολιτικής της, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές για τον επηρεασμό της συμπεριφοράς του κοινού και τη διατήρηση της κοινωνίας των πολιτών υπό στενή παρακολούθηση και έλεγχο.»
Άποψή μου είναι ότι οι δημοκρατίες πρέπει να βασίζονται στην ειλικρίνεια και όχι στη μυστικότητα. Είναι όμως έτσι; Η γνώση που χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη μη συμβατικών όπλων θα μπορούσε κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία νοσημάτων και βοηθώντας την ανθρωπότητα. Επειδή όμως οι ανακαλύψεις στα στρατιωτικό-βιομηχανικά εργαστήρια δυνάμεων όπως η ΗΠΑ, η Αγγλία, η Κίνα κοκ χρησιμοποιούνται για νέα όπλα, είναι ταξινομημένες και αποκρύπτονται. Όταν εμφανίζονται παρόμοιες ανακαλύψεις ή σχετικές αναφορές, στο έργο άλλων ανεξάρτητων επιστημόνων, οι νέες αυτές ιδέες συχνά γελοιοποιούνται, ενώ τα στρατιωτικά ερευνητικά εργαστήρια συνεχίζουν να οικοδομούν με αυτές σε νέους τομείς με σκοπό την κυριαρχία πάνω σε άλλα έθνη και την δολοφονία.
Ωστόσο, υπάρχει ακόμα η ελπίδα ότι το στρατιωτικό-βιομηχανικό κατεστημένο των υπερδυνάμεων μπορεί να επηρεαστεί από τη δύναμη ατόμων, ομάδων και τον εναλλακτικό Τύπο. Η ενημέρωση είναι το πρώτο βήμα για την ενδυνάμωση.
Βιβλιογραφία: Αναθεώρηση – Οι Αγγέλοι δεν παίζουν αυτή την HAARP (ΑΡΠΑ)
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες