29/11/10

Πυρηνικός φόνος

Στο στόχαστρο μπήκαν δύο Ιρανοί πυρηνικοί επιστήμονες. Από διπλή επίθεση με βόμβες ο ένας σκοτώθηκε και ο άλλος τραυματίστηκε. Το "σιωνιστικό καθεστώς" κατηγορούν οι αρχές του Ιράν.


Ένας ιρανός πυρηνικός επιστήμονας σκοτώθηκε και ένας άλλος τραυματίστηκε σε δύο διαφορετικές επιθέσεις σήμερα το πρωί στην Τεχεράνη, μετέδωσαν ιρανικά μέσα ενημέρωσης.
Ο καθηγητής Μαζίντ Σαχριαρί, καθηγητής Πυρηνικής Φυσικής στο πανεπιστήμιο Σαχίντ Μπεχεστί και μέλος της Ένωσης Πυρηνικών του Ιράν σκοτώθηκε όταν εξερράγη βόμβα που είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητό του.
Η σύζυγός του τραυματίστηκε, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, το αγγλόφωνο τηλεοπτικό δίκτυο αλ Αλαμ και το πρακτορείο Fars.
Ο καθηγητής Φερεϊντούν Αμπασί, φυσικός με ειδικότητα στις ακτίνες λέιζερ, τραυματίστηκε, όπως και η σύζυγός του, από έκρηξη βόμβας που επίσης είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητό του στο ίδιο πανεπιστήμιο στο οποίο δίδασκε και αυτός.
Σε αναφορά της η ιστοσελίδα της  κρατικής  Ιρανικής τηλεόρασης αναφερόμενη στο Ισραήλ δήλωσε "Σε μια εγκληματική τρομοκρατική ενέργεια, οι πράκτορες του σιωνιστικού καθεστώτος επιτέθηκαν σε  δύο εξέχοντες πανεπιστημιακούς  καθηγητές που ήταν καθ ' οδόν προς την εργασία τους".

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες