ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

29/11/10

Δύο νέα προγράμματα

Ξεκινά σήμερα η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από εργοδότες για δύο προγράμματα του ΟΑΕΔ σχετικά με την πρόσληψη 25.000 ανέργων. Πρόγραμμα και για αυτοαπασχολούμενες γυναίκες.

 
 
 
Ουρές έχουν ήδη αρχίσει να σχηματίζονται στον ΟΑΕΔ αφού σήμερα  Δευτέρα 29/11 ξεκινούν δυο νέα προγράμματα του οργανισμού για την στήριξη της απασχόλησης.
Συγκεκριμένα ξεκινά η υποβολή αιτήσεων από ενδιαφερόμενους εργοδότες για ένταξη στο "Ειδικό διετές πρόγραμμα προώθησης της απασχόλησης με επιχορήγηση των ασφαλιστικών εισφορών για την πρόσληψη 25.000 ανέργων".
Με ανακοίνωσή του ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ενημερώνει τους
ενδιαφερόμενους, ότι μετά την τροποποίηση του προγράμματος μπορούν να υποβάλουν αίτηση υπαγωγής και για άτομα που θα προσλάβουν με καθεστώς μερικής απασχόλησης.
Επιπλέον ξεκινά και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των αυτοαπασχολούμενων γυναικών, που απασχολούν έως ένα άτομο, και επιθυμούν να ενταχθούν στο "Ειδικό τετραετές πρόγραμμα προώθησης της απασχόλησης με επιχορήγηση των ασφαλιστικών εισφορών για την πρόσληψη 40.000 ανέργων".
Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία υπαγωγής σε αυτά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, www.oaed.gr 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες