ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

1/12/10

Ζητούσε πίστη στον Χίτλερ

Ζητούσε από τους υφιστάμενους τους να τον χαιρετούν με το παραδοσιακό "Χάιλ Χίτλερ" μέχρι που εκείνοι έφθασαν στο μη παρέκει και τον κατήγγειλαν για να του κόψουν την κακή συνήθεια.

 
 
Λάτρεις του Ναζισμού και του Αδόλφου Χίτλερ ήταν ένας διοικητής της πυροσβεστικής στην Πολωνική πόλη Αγκούστοφ. Ο διοικητής κατηγορείται από τους συναδέλφους του για κατάχρηση εξουσίας καθώς και ότι απαιτούσε να χαιρετιούνται μεταξύ τους λέγοντας "Χαιλ Χίτλερ".
Οι 27 πυροσβέστες εμφανώς ενοχλημένοι από τις απαιτήσεις του διοικητή τους έστειλαν επιστολή προς την περιφερική έδρα των πυροσβεστών κατηγορώντας τον για κατάχρηση εξουσίας. Οι πυροσβέστες ισχυρίζονται επίσης ότι χρησιμοποιούσε τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης για να παραγγέλλει φαγητό καθώς επίσης και ότι καλούσε φίλους του να διαμείνουν στο σταθμό κατά τη διάρκεια της νύκτας.
"Ο διοικητής επέτρεπε στους φίλους του να μένουν εκεί, είχαμε γίνει υπηρέτες καθώς νόμιζαν ότι
ήταν ξενοδοχείο" και προσθέτουν "Έπρεπε να μεταφέρουμε τις  αποσκευές  μας και να φέρνουμε  τρόφιμα και ποτά για τους επισκέπτες."
Ωστόσο οι 27 πυροσβέστες τόνισαν ότι οι περισσότερες καταχρήσεις γινόντουσαν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.
"Όταν κάποιος αμφισβητούσε την εντολή του  διοικητή του  τμήματος  αυτός μας έβριζε με τα χειρότερα λόγια" και προσθέτουν "Αντί για το παραδοσιακό καλημέρα έπρεπε να τον χαιρετάμε λέγοντας Χαιλ Χίτλερ".
Σε συνέντευξή τους στο τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του TVN24 ανέφεραν "Εμείς απλά θέλουμε να έχουμε μια φυσιολογική ζωή. Αυτός ήταν απαιτητικός , αλλά δεν είχε τρόπους. Η συμπεριφορά του είναι ντροπιαστική για την ν πυροσβεστική, την πόλη και την περιοχή",
Ο διοικητής, ο οποίος εξακολουθεί να εργάζεται, αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο προς τον Τύπο.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες